diumenge, 30 d’octubre del 2016

MILLORES A ELS SENTITS DE VALLBONA

Continuem treballant a Els Sentits de Vallbona, i intentem milloranR el sòl i l´accès per tal que sigui més fàcil per tots accedir-hi. 



Anivellem el terra.




I a la zona on plantarem les plantes aromàtiques, s´ha remenat la terra per oxigenar-la. d´aquesta manera l´anem preparant per la primavera.




Afinem amb la desbrossadora el camí d´accès per evitar esbarzers que surtin cap al camí i altres branques. 



2 comentaris:

  1. Hola ! m'agradaria molt poder fer alguna foto des del hide. Es d'accés public ? Es pot llogar ? No he trobat enlloc si es pot fer.

    Moltes gràcies !

    Ton Àvila

    ResponElimina
  2. Bon dia Ton,
    Aquest observatori junt amb un parc d´herbes aromàtiques i una casa rural, està dintre del projecte Els Sentits. A data d´avui no està finalitzat el projecte sencer, però sí l´Observatori, per aquesta raó cobrem un preu simbòlic de 10 €.

    Podem veure espècies com pit-roig, mosquiter, merla, mallerenga carbonera, mallerenga blava, cadernera, gafarró, passerell, gratapalles, verdum, pinçà, pardal roquer, picot garser gran, mallerenga emplomallada, tallarol de casquet. Aquests en resum i tenint en compte que el dia sigui idoni. Ara mateix no és una bona època perquè no n´hi ha cap d´estival, i els hivernants no han acabat d´arribar a falta de l´entrada del rigurós hivern. Però pots vindre quan vulguis. Si et fa gràcia vindre ara, i si vols després cap a la primavera, estarem encantats.
    En aquesta època l´hora més adient és sobre les 11'00 hr fins al migdia, ja que per la orientació del hide és quan hi pot tocar una mica el sol i amb més possibilitats de fer observació.

    Estem disponibles el cap de setmana, i t´acompanyariam fins al hide, i després ja podràs disposar del hide tu sol, o si vols que ens quedem amb tu, cap problema.

    Estem en contacte.

    Minerva Sellés
    Els Sentits de Vallbona

    ResponElimina