diumenge, 18 de gener del 2015

FOTOTRAMPEIG DIFERENT...

El nostre company de la Caseta de l´òliba, Eduard Viver, ha enllestit el seu últim projecte “Observatori de fauna”, que podeu veure en el seu blog
http://lacasetadeloliba.blogspot.com.es/2014/10/observatori-de-fauna-les-comes-eugues.html

Aprofitant la bassa que ha fet, vaig col.locar la càmera de fototrampeig, a veure quins resultats obteniam.

Malauradament, la majoria de dies ha estat la boira, per lo que els resultats no són els esperats, tant per la visibilitat, com per què els animals ja han pogut trobar aigua en altres indrets i la humitat de l´ambient ha fet que no sigui excessivament necessari acostar-s´hi. A més a més, molts dies la bassa s´ha glaçat, per lo que encara ha empitjorat la situació. A l´estiu segur que tindrem molta més varietat de fotografies.




 
En les dues primeres i encerclades en vermell, veiem que els ratolins s´han estat passejant diversos dies per la bassa, on també hi ha menjadores amb panís i pipes (encara que no es veu a la càmera), i ens han sortit més de 200 fotografies només de ratolins. Us ensenyo només les més nítides i representatives.


L´únic mamífer que ens ha aparegut ha estat la fagina durant un parell de nits a xafardejar i a veure aigua.







Quan vinguin dies de calor, ja tornarem a intentar-ho. Mentrestant us deixo les fotografies per a que les disfruteu, les de la fagina, una mica més ampliades.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada