dijous, 6 d’abril del 2017

JA HEM PLANTAT LES AROMÀTIQUES !!

Cada vegada els Sentits van prenent més forma !!

Vam acabar de fer les parterres amb travesses de fusta. En total ens n´han capigut 6 !!
Les plantes aromàtiques que hem triat, han sigut a consciència, donant-nos un cop de mà el Joan d´Arandes. Plantes que són de la zona, i que tot passejant i fixar-nos-hi bé, també podem trobar per tota la vall.

Sajolida - Romaní - Farigola - Sàlvia - Espígol - Esparnellac


Per una altra banda, tambè hem plantat menta en un raconet. I en una zona que volem marcar el marge, i hem plantat marfull. Arbust que fa varies florides a l´any, i que ens anirà bé tant a nosaltres com als ocells.

Vam plantar el dia 18 de Març. Primer creiam que era una mica tard, ja que tenia pinta que la primavera s´estava avançant a una velocitat que podia ser perjudicial per a les plantes. Doncs sort que vam plantar aquell cap de setmana, ja que els posteriors o bé a nevat, o ha plogut, per lo que no haguessim pogut tocar la terra fins ara.


Aquesta pinta tenia la furgoneta, després d´haver anat a comprar-ho tot. Ens esperava un dia de feina ben gratificant.







Tot preparat i els parterres organitzats, quedava plantejar-ho tot, i començar a plantar.





 






I aquest és l´aspecte després d´haver plantat 90 aromàtiques a Els Sentits de Vallbona !!









I els 20 marfulls li donen un toc romàntic tot plegat:







El raconet de la menta, que ja vam plantar uns dies abans, també fan goig. És un racó ombrívol ideal per aquesta planta. 



En total hem plantat 90 aromàtiques i 20 marfulls. Esperem que aquestes 6 aromàtiques ens acompanyin durant molts de temps en aquesta aventura.

En breu, en un altra post, us explicarem el perquè hem triat aquestes 6 aromàtiques i què els fa tant especials als Sentits de Vallbona.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada