dimarts, 6 d’octubre del 2015

DESPRÉS DE FIRA MEDI AMBIENT TÀRREGA... TRAIENT CONCLUSIONS

Després del meu pas per Fira Medi Ambient de Tàrrega agafem forçes de totes les converses mantingudes amb tots vosaltres i de les idees que han sortit i comencem a treballar de nou per millorar i avançar amb els projectes.

Han estat dos dies intensos en que agraeixo a tots els familiars i coneguts per haver passat a veure´m i interessar-se per les nostres idees.

Un dels meus principals objectius de la fira era despertar un cert interès per la nostra Vall del Maldanell i que espero haver aconseguit amb uns quants de vosaltres i que la vingueu a visitar. I en cas de qualsevol consell o consulta, no dubteu a posar-vos en contacte amb mi que gustosament us ajudaré.

Divendres ja vam començar amb el muntatge de l´stand. El fet de tindre la ubicació en un lloc tancat, ens dona la gran facilitat de poder muntar un dia abans, i poder deixar-ho tot preparat per a l´endemà.








  
La fotografia ens ha de servir per mostrar el territori, la personalitat d´una zona, en aquest cas la Vall del Maldanell. Amb ella us vull mostrar el gran patrimoni paisatgístic i natural que té i tots els racons que us esperen per a que els assaboriu com cal.


Compartint stand amb l´Eduard Viver, de La Caseta de l´Òliba.



Heu pogut veure de primera mà l´èxit de l´Observatori de Fauna per les fotografies del picot, del pitroig, de la mallerenga... des d´aquí us animo a que em truqueu per anar-hi un dia sense cap compromís, i vosaltres mateixos sortiu d´allà amb la càmara plena de bones fotografies, i evidentment, amb un somriure d´orella a orella.



 Donant explicacions sobre els projectes a Quim Masferrer.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada