diumenge, 9 de març del 2014

FIRANATURA

Aquest cap de setmana ha tingut lloc Firanatura, a Lleida; una fira dedicada al Medi Ambient i a la Qualitat de Vida. Allà estaven els nostres companys Eduard i Cesc, amb les caixes niu.


     Stand de la fira 

Moltes hores de feina i dedicació van fer possible un stand envejable. Per la gent era parada obligada, ja que no hi havia cap més stand a la fira amb aquest producte: Caixes niu per a ocells !!!


Entre les activitats de la fira, destaquem la Conferència “Què, qui, com de les caixes niu per nens i famílies”, dirigida per l´Eduard, on va poder explicar la seva passió i va sapiguer transmetre-ho als assistents.



Els nens van poder comprovar la resistència d´alguns tipus de caixes nius que es van presentar a la conferència, i que es podien trobar exposats a l´stand.


Esperem que la fira els hagi ajudat a fer un pas endavant al seu projecte, i sobretot, conscienciar als nens i adults la importància de la cura del nostre territori, mitjançant, com a petit exemple, la construcció d´una caixa niu per col.locar a la façana de casa nostra.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada