dijous, 5 de juny del 2014

VALLBONATURA

Tancada la 1ª Edició de Vallbonatura, que va tindre lloc el passat 31 de Maig, podem dir que va ser un èxit. 
Organitzadors, expositors, col.laboradors i visitants van quedar satisfets de tot el programa que es va oferir per donar a conèixer la Vall del Maldanell.
Aquesta era la finalitat de Vallbonatura. Marxa nòrdica per conèixer de més aprop les nostres muntanyes; com fer caixes niu i aconseguir que ens anidi una mallerenga; fer un tast de cervesa al costat d´un camp d´ordi i blat; sapiguer quins beneficis té l´aigua que corre pels nostres pobles; el profit que li podem treure a la nostra flora creant rams de flors seques; o saborejar la mel que ens dona les abelles amb el romaní de la nostra Vall.
La Jornada de portes obertes de la Vall del Maldanell va acabar amb un maridatge dels restaurants de la zona amb els vins de la vinya que podem trobar si fem una caminada pels nostres camins; i un concert de jazz a la Plaça del Monestir de Vallbona de les Monges. 







Els expositors van poder donar a conèixer les seves manualitats enfocades a l´aprofitament del que els hi dóna la Vall del Maldanell, i creant amb personalitat pròpia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada