diumenge, 12 de gener del 2014

Sortides de sol del mes de Gener. Barreja del sol que vol surtir, amb núvols i la boira ens deixen estampes tants plàcides com aquesta, a la carretera de Belianes a Arbeca.



1 comentari:

  1. Benvolguda Minerva, com no pot ser d'una altra manera, he tingut una gran alegria al veure que tens un blog propi. El tema m'emociona Fotografia i Territori, molt encertat ! , primer perquè m'agrada la fotografia,segon perque seré un hjome afortunat de poguer gaudir des de lluny els camins que uneixen aquests antics pobles que formaven la baronia de Vallbona, tots els plens d'història des del rei Pere el Cerimoniós i l'abadessa Saureneta d'Anglesola, que ens van fer un territori independent dels reis de Catalunya. Amb les teves fotografies ens apropes tal com dius la flora, la fauna , els camins, muntanyes, fondos, tant estimats al nostre poble i per nosaltres, cabanes, horts i moltes més coses que ara no em passen per la ment.
    Repassar sempre es bo, i cada cop hi ha algo nou que ens deixa bocavadats, la natura te aquesta capacitat de prpesentar-se sempre nova. Els camins de Llorens segons l'ex-monjo de Montserrat Josep Maria Boix-Masramón greument malalt i que ultimament ha escrit un llibre titulat : La Biblia dels nàufrags i un de mes antic Kinnéret, Aquest bon home diu que els nostres camins són camins d'eternitat, com l'emocionen les nostres cabanes de pedra seca, tant se val si són de volta com de teules, les troba úniques, en les quals anys enrera hi va trobar tota la pau del món. Li parlaré del teu blog, se que li agradarà i quedarà admirat del territori i la resta.
    Mira que em se els ocells del nostre territori, però no em recordava com era la mallarenga, que bonica, quins colors i que li agradin els cacauets es massa. Mil gràcies per lo publicat fins en moment present. Junts apendrem i consolidarem en la nostra retina tots aquests colors tant vius com bonics dels nostres ocells i de les sortides de sol i les postes tant boniques des de qualsevol poblet de la Vall del Tallat i del Corb; també molt boniques des de dalt la Roca la Bassa.
    Be com que a casa ja tinc fotos teves tallant canyes amb el pare a la sort camí de Vallbona, ja sé que tens un do especial per captar la vida de les persones i la resta.
    Per acabar som afortunats tots plegats de la posta en marxa d'aquest blog, del qual serà un aprenentage constant. Anims !!!!!
    Una abraçada des del Pla de l'Estany
    Pep Capdevila

    ResponElimina