divendres, 23 de febrer del 2018

JOAN BUXÓ - JOAN - ISIDRE HUMET

Joan Buxó, Joan i Isidre Humet. Així presentem a aquests 3 amics que van visitar-nos a principis de Febrer per fer fotografia a l´observatori @elsentits, a Vallbona de les Monges.
Va ser entre setmana, ja que tots tres estan jubilats i poden permetres el luxe de dedicar el seu preuat temps a allò que tant els hi agrada: la fotografia.



Vam quedar al Restaurant el Tallat, on primerament van carregar piles i van fer un bon esmorzar. El dia era fred, i s´havien de passar moltes hores a dins l´observatori.

Tots tres molt agradables, són d´aquelles persones en que passaries el matí intercanviant impressions sobre els ocells i la fotografia. Llàstima que no hem poguès quedar una estona amb vosaltres !

Van fer bimbo amb el gratapalles mascle, i ens n´alegrem moltíssim. Sabem la il.lusió que fa quan veus un ocell per primera vegada, i més si el pots fotografiar i tindre constància de la troballa!

Us deixem mostra d´algunes de les fotografies que va realitzar en Joan Buxó, i gustosament ens ha cedit per a que les pogueu veure.












En Joan Buxó també té un blog, i us facilito link per a que pogueu veure algunes fotografies més que va fer als Sentits, així com la resta de la seva galeria fotogràfica.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada