dilluns, 19 de juny del 2017

MÉS GRANS AFICIONATS

I continuem tenint als observatoris gent aficionada a la fotografia i a l´ornitologia que disfruta observant i captant imatges als nostres observatoris.

Està corrent el "boca a boca" i cada cap de setmana tenim el que ja són AMICS que ens venen a visitar a nosaltres i a la nostra fauna.

És el cas de José Antonio Hurtado, un enginyer elèctric entre setmana i un fotògraf de 1ª els caps de setmana, que ha repetit l´experiència amb nosaltres, aprofitant que li podem oferir diversos observatoris, amb diferents perspectives i diversitat d´espècies.




Un tio molt caxondo, que sap anomenar els punts febles per a que poguem millorar els nostres observatoris, i en properes visites la comoditat i èxit estigui garantit en cada fotografia que realitzeu.
Cal a dir que el dia que va vindre no va ser idoni, ja que va ploure durant tot el matí i per tant la llum no va ser la més favorable per fotografia. Tot i així veureu que se n´ha sortit prou bé.


Us deixo un link del treball fotogràfic de José Antonio Hurtado té a la galeria de Fotonatura per acabar de veure totes les seves fotografies:



Us deixo unes quantes de les imatges que ha pogut captar a l´observatori Els Sentits, i gratament ens ha cedit per que disfruteu:

















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada